Régi álmok válhatnak valóra, amihez csak beszélgetni kell egymással. Csótai Lacival kipróbáltuk és működik, ebből született a "Fjällräven Classic 2018" túra megvalósításának ötlete. Az ide vezető útról és az itt szerzett tapasztalatainkról szeretnénk megosztani gondolatokat minél több olvasóval.

2018. május 8., kedd

A helyes válasz..

A heti kvíz kérdésünk helyes válasza: túlterhelés. Sarokcsont gyulladás.
Bocs, hogy saját problémákról firkálok e virtuális üzenőfalra, de tanulságul is szeretném állítani mások számára. Amikor eljön már az az idő, mikor kezedben a nevezésed, lefoglalod a repülőjegyed és elővételben a vasúti helyed... már sok a veszíteni valód. Persze azért az egészség mindennél fontosabb és van az a pont, amikor az ésszerűség már azt mondja "add fel!", akkor meg kell hozni a fájdalmas döntést.
Most szerencsére csak gyógyszeres kezelésről van szó, kiegészítve egy speciális talpbetéttel és sarokemelővel. Két hét múlva újra doki, ha van fájdalom, akkor injekciós kezelés, legrosszabb esetben operáció... és a túra törlése. Optimista vagyok, így ezek az opciók számomra nem járható utak, így két hét múlva rendben kell lennem.